Mie îmi place pizza cu blatul bine pregătit, nici prea crocant, nici prea moale, nici prea gros și nici prea subțire. La Pizza Masetti Craiova am descoperit că există echilibrul perfect!
 
O știu pe papilele mele gustative că cea mai bună pizza este aceea făcută pe vatră! Coaptă într-un cuptor bine încins unde căldura și ingredientele dau toată savoarea. Dacă nu vă lasă gura apă, să știți că mie deja mi-e poftă…
 
Indiferent de sezon, o pizza e perfectă pentru a alina un stomac ce simte nevoia unei împliniri totale. Și partea bună, pentru mine cel puțin, este că pizza-i bună atât caldă cât și rece.
 
Mai îmbietor este faptul că ai de unde alege! Preferata mea este Quatro Stagioni. Este combinația irezistibilă dintre dulce acrișor. Mozzarela și sosul de roșii și gustul puternic al bucăților de carne afumată ca salamul, bacon-ul sau șunca. Apoi puțin oregano care  să lege toate aceste arome și nu în ultimul rând ciupercile. Acestea sunt preferatele mele într-o pizza. Moi și pufoase, ca niște mici pernuțe suculente, pline de savoare! Cam asta am gustat ultima dată, într-o seară când m-am întors de la lucru.
 
Am constatat că pentru pizza nu îți trebuie neapărat poftă, la mine cel puțin există un al doilea stomac special adaptat acestor situații.
 
Nu rezist nici la ultima felie! Nici măcar nu rezist în a nu savura crusta de pe margini. Așa am făcut și ultima dată când am comandat ca de obicei, de la Pizza Masetti!
 
Pe site am găsit toate informațiile de care aveam nevoie. Au un meniu extrem de diversificat și trebuie să recunosc, că uneori am o tendință de a fi repetitivă. Alteori parcă mă îndeamnă ceva să le încerc pe toate. Următoarea pe lista mea este Pizza Gurmand, fiind destul de frig uneori iutele îți încălzește sângele și te face să fii mai vioi. 
 
Pizza Masetti este super- tare, la preț bun și vine cu oferte întotdeauna!  Așa că nu ezitați să aveți o inițiere feng-shui în stomacul vostru și gustați ceva universal (dar unic) de bun! Dar cum lumea e destul de mică, îi găsim atât pe Facebook cât și pe site-ul Google Plus.  Iar în meniul lor divers au și paste, grill, salate și desert! 



Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

4 Comments

  1. avatar

    nu exista pizza mai buna decat cea facuta pe vatra! si restaurantul nostru italian preferat face blaturile sub ochii clientilor, învârtind palariile de pizza spectaculos în aer si cocând blatul în vatra.
    Noi doua ne potrivim :)) si eu prefer Quatro Stagioni :)) Sotul meu însa iubeste Pizza Tonno.
    Si o bere buna se combina ideal 🙂 Frumos articol!
    te pup. Un weekend minunat iti doresc! ♥

  2. avatar
    Xaara Novack says:

    Carmen sunt de acooord :)) ce tare! mi-ar place sa vad asta, blatul invartit prin aer sau cum se pun ingredientele pe pizza. <3 Ma bucur ca si tie iti place Quatro Stagioni. Hmm…as incerca si tonno, dar numai pe o singura felie :)) Si berea desigur! Am tot vrut sa intreb cum este berea acolo la voi, comparat cu cea de aici? Cred ca are un gust mult mai puternic, asa-i? Multumesc mult, ma bucur ca ti-a placut articolul 😀
    Un weekend minunat si voua! Pupici! <3

    1. avatar

      berea mea preferata este Dunkles Hefeweizen si cea mai cea, este cea numita Barock Dunkel – de la cea mai veche berarie din lume – Kloster Weltenburg (la 100 km de orasul meu, pe malul Dunarii).
      Este o adevărată experiență a gustului. O aromă puternica de malț, uscat, fin, cu un indiciu de dulceață, cremoasa și cu un parfum intens :)) Este o bere premiata cu aur la World Beer Cup în anii 2004, 2008 si 2012.
      In general îmi place berea nefiltrata. Este preparata in conformitate cu legea puritatii germane, cu ingrediente naturale special selectionate, la cele mai inalte standarde de calitate. Oh… de-ar fi sa povestim despre bere, nu ne-ar ajunge o zi :))))
      Bineînteles ca pana in 2000, cand locuiam in Romania, nu bausem bere decat asa, accidental, mai mult de gust! Stiu ca româncele au idei preconcepute despre a bea bere :))) si eu le-am avut! Dar nimeni nu face burta, ba dinpotriva berea Weizen ajuta la digestie. Este un produs natural – eu nu mai beau de 100 de ani Cola sau Fanta :))))) te pup. O duminca faina!

    2. avatar
      Xaara Novack says:

      Imi place ca intotdeauna te documentezi cand vine vorba de ceva bun <3 Cred ca mi-ar place sa o gust, probabil ca as bea mai mult decat o bere. Asa se intampla cu berile care imi plac.
      De la noi, preferata mea este Ciuc. Dar probabil ca la gust sunt diferite, pentru ca Ciuc este o bere mai apoasa (zic eu). Nu foarte puternica.
      Tocmai, ma asteptam ca berea in Germania sa aiba acea calitate. Wow, ok, daca ajuta la digestie cu atat mai bine :))))) nici eu nu ma omor dupa Cola sau Fanta. Beau extrem de rar. Prefer ceaiuri sau ciocolate calde (n-am probleme cu kilogramele sau sa imi fie teama ca ma ingras) Dar nu imi place Cola, accept Fanta sau Sprite odata la o luna albastra. Dar Cola, nu.
      Imi place cand descopar lucruri in comun. Foarte interesant! O saptamana frumoasa iti urez!
      Multi Pupici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.