Parc Aventura Rânca a fost în plan imediat ce am ajuns cu bloggerii de la ASBO în Rânca, doar că primul nostru popas a fost la Stâna Ștefanu pe Transalpina. Despre acest superb popas, v-am povestit în articolul trecut. Dacă sunteți amatori de locuri frumoase din țară, vă recomand articolul.

Astăzi scriu despre experiența de la Parc Aventura Rânca, un loc provocator și frumos. Un loc în care îți testezi abilitățile, rezistența la stres și nu numai!

Mulțumim încă odată domnului Dan Ghițu, care ne-a întâmpinat cu brațele deschise și ne-a povestit lucruri interesante, din istoria locului.

Parc Aventura poze

Parc Aventura Rânca, un loc provocator și frumos

Parc Aventura Rânca este un loc foarte frumos, înconjurat de un peisaj mirific, te bucuri de natură și în același timp îți testezi capacitățile. Indiferent de sezon!

Parc Aventura la Ranca

Zona este una liniștită, cu tot cu muzica ce se aude din boxe uneori, parcă nimic nu știrbește puritatea locului și frumusețea naturii. Oamenii care vin aici mi se par calmi, pregătiți de provocări și focusați pe jocurile de aventură ale parcului. Toată zona are un vibe frumos.

Traseele din Parc Aventura Rânca

Traseele din Parc Aventura Rânca

Parc Aventura Rânca este un loc primitor mai ales pentru copii! În special pentru copii care au teamă de înălțime și chiar îi sfătuiesc pe părinți să-și ducă aici copii. Sigur, nu înainte de a se consulta cu un terapeut în privința alegerii terapiei prin expunere.

Traseele din Parc Aventura Rânca diferă în funcție de dificultate. Pentru toate însă există câte o tiroliană, care este o aventură de neratat!

Bloggerii au ales Traseu Aventura 5, un traseu ușor, pentru începători. Eu am zis pas  pentru că am teamă de înălțime. La modul că mă blochez și mă panichez. Așa că am preferat să le fac lor poze și să admir zona.

Ar fi fain dacă ar fi fost și un traseu pentru ăștia speriați de întâlțime așa cum sunt eu.

Însă totul este sigur, ți se face un instructaj, care este simplu de urmărit. Iar aventura se desfășoară în sigurață, sub supraveghere. Inclusiv copii sunt supravegheați și ajutați să termine traseul început.

Xaara Parc Aventura

Parc Aventura Rânca iarna

Are de oferit pârtii pentru pasionații sporturilor de iarnă. Ceea ce mi se pare frumos pentru că pârtiile lor par a fi perfecte pentru începători. Nu sunt nici foarte mari, deci poți urca înapoi rapid pentru a te bucura de sanie, schiuri sau snowboard.

Peisajul de iarnă sunt sigură că este la fel de frumos, dacă nu mai frumos, comparat cu vara sau primăvara.

Poligon Airsoft

Poligon Airsoft la Parc Aventura Rânca

O altă aventură frumoasă pe care am avut-o la Parc Aventura Rânca a fost la Poligonul Airsoft unde am tras cu arma cu bile. Evident. Un AK frumos, greuț puțin dar foarte periculos.

Am descoperit lucruri interesante cu această ocazie: faptul că ochiul stâng este ochiul meu bun și că trebuie să știi cât de cât în ce poziție să îți ții corpul atuci când tragi la țintă.

Am avut și un concurs între noi bloggerii, însă n-am câștigat. Evident n-am experiență, însă am fost mulțumită de mine că am nimerit cât de cât ținta. Regula era să tragi în inimă. Io, i-am dat numai gloanțe în cap. Deci n-am strâns chiar atât de multe puncte.

Parc Aventura, un loc provocator și frumos indiferent de sezon

Mi-a plăcut foarte mult Parc Aventura Rânca, am avut parte inclusiv de niște bucate absolut delicioase la final. Gazdele ne-au răsfățat din plin, localul este unul frumos, decorat și amenajat în stil tradițional.

Ranca recomandari

Am prins inclusiv un apus frumos, ca seara să se încheie bine. Am socializat și am pus în plan o nouă ieșire, de data aceasta mai lungă.

Mulțumesc Gabi Rădoi pentru poze!

Ranca apus

Așa că recomand cu drag Parc Aventura Rânca! Vă las și cu vlogul de acolo:

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.