Klaus și Barroso, proiecție specială la Craiova pe 23 ianuarie 2024. Am zis să trec și anul ca amintire, pentru posteritate. Și să merg la film, având în vedere că anul trecut n-am ajuns la Taximetriștii. Daar, am bifat Visul. O altă producție Bold Film Studio care a fost superbă! Mai ales că s-a inspirat din fapte reale.

Și mă aștept să fie o comedie tipic românească, la care să merg pentru relaxare, socializare și energia aceea pozitivă. Klaus și Barroso este scrisă de Grupa B (Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Bogdan Theodor Olteanu). Pe Adrian Nicolae îl știu de la Roast your post așa că sunt curioasă cum va fi în rolul de actor. Cum se va descurca. Cosmin Nedelcu dacă nu mă înșel a mai jucat în ceva filme sau seriale? Nu sunt la curent cu ce face, dar parcă fugitiv așa l-am prins prin ceva reclame. En fin. Nu-s fană înrăită sau ceva, dar măcar am o idee vagă despre cei doi.

Klaus și Barroso, proiecție specială la Craiova pe 23 ianuarie 2024

Actorii Cosmin „Micutzu” Nedelcu, Adrian Nicolae și Vlad Brumaru vor fi prezenți pe 23 ianuarie, ora 19:00, la ora întâlnirea cu publicul de la Cinema Inspire VIP – Electroputere Mall, înaintea proiecției filmului ce va începe la ora 19:30 și invită spectatorii la o discuție după vizionarea acestuia. Astfel de discuții mi se par interesante și constructive, întotdeauna mi s-a părut frumoasă aproprierea de public și luatul de feedback o idee excelentă.

Unde a mai poposit și unde va mai ajunge caravana Klaus și Barroso

Primele proiecții din caravana Klaus și Barroso au loc Cluj-Napoca9 ianuarie (Cinema City – Iulius Mall, ora 19:00) și 10 ianuarie (Cinema City – VIVO! Mall, ora 19:00), urmate de cele de la Brașov (11 ianuarie, Cinema City – AFI Brașov și Cinema One, Coresi Mall * întâlnirea cu echipa are loc după proiecție), la Sibiu (12 ianuarie, Cine Gold din Promenada Mall Sibiu), Timișoara (13 ianuarie – Cinema City – Iulius Town, 14 ianuarie – Cinema City – Shopping City), Constanța (16 ianuarie, Cinema City – VIVO! Mall), Galați (17 ianuarie, Cinema City – Shopping City), Iași (18 și 19 ianuarie – Cinema City Iulius Mall), Botoșani (20 ianuarie – Happy Cinema), Suceava (21 ianuarie – Cinema City Iulius Mall), Craiova (23 ianuarie – Inspire VIP – Electroputere Mall), Ploiești (24 ianuarie – Cinema City – Shopping City), Oradea (25 ianuarie – Palace Cinema – Lotus Center), Satu Mare (26 ianuarie – Cineplexx – Shopping City).

Întâlnirile cu spectatorii vor avea loc de la ora 19:00*, iar vizionările încep de 19:30 și vor fi urmate de discuții cu cei prezenți.

„Iubesc Klaus & Barroso, iubesc cinemaurile, iubesc publicul! Abia aștept să ne vedem să vă iau în brațe pe fiecare în parte!!!”, spune Cosmin „Micutzu” Nedelcu.

Detalii despre evenimente vor fi publicate curând pe pagina de Facebook Bold Film Studio.

Klaus și Barroso este un film produs de Bold Studio ce-i are în distribuție pe: Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu, Carol Ionescu, Alexandru Ion, Vlad Drăgulin, Rolando Matsangos, Codrin Boldea, Vlad Brumaru, Cezar Antal, Mădălina Craiu, Șerban Pavlu, Victoria Raileanu, Alin Florea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaș, Cătă Nicolau.

Ca mic sinopsis, despre film știm că:

Un barman (Klaus) și un bodyguard (Barroso) încearcă să țină sub control o petrecere a burlacilor, cu un mire timid, un naș guraliv, prieteni și colegi de muncă, un șef de gașcă, o dansatoare curajoasă, un vecin trăznit, surprinși de o patroană furioasă și deranjați de niște musafiri nepoftiți.
Dar iubirea își face loc în poveste în mai multe feluri și ar putea salva o situație fără ieșire…

Așadar marți pe 23 ianuarie, la ora 19:00 ne vedem la Inspire Cinema Craiova, la Electroputere Parc Mall. Pups!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.