Primul ecran HeyLED din Europa la Inspire VIP Electroputere Craiova, nu vă înșală vederea. Chiar așa este! Am observat un lucru excelent în branding, că na, uneori nu te poți rupe de meserie, faptul că Inspire Cinema, ca brand investește constant în tehnologie, în sălile de cinema, în oferte cât mai accesibile, etc. Au îmbunătățit achiziția de bilete și ofertele.

 Inaugurarea sălii HeyLED a fost despre experiență în sine, una care îți oferă un spectacol și senzorial nemaivăzut. Este un capitol diferit în istoria cinematografică europeană, iar Inspire VIP Electroputere creează această aventură vizuală. Atât cu sala HeyLED, dar și cu sala MX4D pe care au inaugurat-o anul trecut.

HeyLED este ecranul de cinema de generație următoare, care ne dezvăluie culori pure, negru autentic, un contrast și o luminozitate superioare, prezentând culorile într-un mod nemaivăzut până acum.

Tehnologia HeyLED

HeyLED funcționează ca un ecran uriaș format din milioane de pixeli LED individuali. Această tehnologie permite afișarea unui negru absolut, deoarece pixelii pot fi complet opriți, oferind un contrast superior și culori mai bogate. La evenimentul de deschidere, am fost impresionată de realismul și vivacitatea imaginilor, fiecare detaliu fiind redat cu o claritate uimitoare.

Ecranele tradiționale care folosesc un proiector pentru a reflecta lumina pe un panou alb sau gri. De multe ori se văd acele particule de praf în lumina sa, culorile de cele mai multe ori nu sunt redate autentic, ci cât se poate de apropriat.

În ansamblu, ecranele HeyLED stabilesc noi standarde în industria cinematografică, oferind o calitate superioară a imaginii și o experiență imersivă care depășește ceea ce sistemele tradiționale de proiecție pot realiza.

Sala HeyLED VIP+

Sala HeyLED VIP+ reprezintă o inovație de top în Europa, oferind un ecran impresionant de 10 metri pe 5,5 metri, compus din peste 2,2 milioane de pixeli LED. Această tehnologie avansată transformă experiența vizuală printr-un contrast și o luminozitate excepționale, cu un negru profund și culori vii. Sistemul optic exclusiv patentat de HeyLED garantează o luminozitate uniformă și reduce oboseala ochilor, eliminând strălucirea și granulația.

Cel mai mult mi-a plăcut modul în care sunt poziționate scaunele. Astfel încât indiferent cum te-ai așeza, ai vedere către ecran fără să îți faci griji că s-a așezat cineva în fața ta care să-ți obstrucționeze imaginea. Apreciez enorm că cineva s-a gândit în sfârșit, și la noi ăștia scunzi!

În prețul biletului la Sala HeyLED VIP+ avem un pachet all – inclusive: popcorn, nachos și mâncarea în general, plus băuturile, sunt la discreție și vă puteți lua de-ale gurii pe tot parcursul filmului. Accesul este nelimitat. De asemenea, aveți acces în sală cu 30 de minute înainte de a începe proiecția. Primiți și ochelari 3D activi în prețul biletului. Ochelarii sunt dezinfectați și igienizați de fiecare dată. Ei sunt necesari pentru proiecțiile 3D, pentru că te introduc intens în lumea ecranului și asigură acea claritate a imaginii.

Barul interior din cadrul sălii HeyLED VIP+ este perfect pentru coffee breaks sau pauze între conferințe și discuții captivante. În sală sunt 71 de locuri, cu 2 locuri special destinate persoanelor cu dizabilități. Scaunele sunt confortabile și relaxante, se lasă pe spate, oferă spațiu picioarelor, au cotiere, spațiu pentru a ține băuturile și o măsuță pe care să-ți pui telefonul sau alte accesorii.

La HeyLED VIP+ avem parte de proiectii de film private cu familia sau apropiati. Sau dacă avem șefi mișto sau suntem șefi mișto, putem face teambuilding la film cu colegii.

Inspire Cinema aduce inovația în cinematografe

Gigantul Inspire VIP Electroputere, ne întâmpină cu o capacitate totală de 643 de locuri și este primul cinematograf dotat integral cu fotolii VIP din Românoa. Acesta dispune de 8 săli de cinema, echipate cu cele mai noi sisteme de proiecție 3D.

Iar din 21 iunie, cinefilii craioveni au acces la Sala HeyLED VIP+ pentru cele mai clare și faine proiecții cinematografice, pentru o experiență VIP completă! Chiar vă recomand!

Comments

comments

avatar
Despre Xaara

Bloggeriță din 2009, artist mâzgălitor încă din copilărie devenit art terapeut ca adult. Mămică a 9 pisici și 2 câini, toți de rasă nobilă adoptabilă.
Mă poți susține apăsând butonul din dreapta și poți face o donație către mine. Banii sunt investiți în boabe pentru blănoși, materiale pentru sesiunile de art terapie cu copii sau în a plăti hosting-ul acestui blog.
Mulțumesc oricum pentru vizită și te mai aștept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.